U općini Cestica 460 djece dobilo darove sv. Nikole

OBJAVLJENO 7.12.2020.  |  AUTOR: Općina Cestica

Uslijed odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a kojim se zbog sprječavanja širenja zareze od koronavirusa COVID-19,  zabranjuju sva javna događanja i okupljanja više od 20 osoba, ovogodišnja podjela darova djeci povodom dana Svetog Nikole u općini Cestica realizirana je na specifični način, u skladu s preporukama.  

Za najmlađu djecu koja ne polaze vrtić, u dobi do sedam godina, podjela je organizirana u dvorani Kulturnog centra u Cestici, u ponedjeljak 7. prosinca 2020. godine u vremenu od 10 do 14 sati, a djeca koja polaze vrtić poklone su dobila u vrtiću u jutarnjim satima. 

Školska djeca zaključno s četvrtim razredom poklone su dobila u školama, u matičnoj školi u Cestici i u područnim školama u Lovrečanu i Natkrižovljanu, a povodom Svetog Nikole općina Cestica je ove godine pripremila 460 poklon paketa. 210 paketa pripremljeno je za učenike, 140 za Dječji vrtić Zeko i 110 za najmlađe koji su poklone preuzeli u zgradi Kulturnog centa, rekao je načelnik Mirko Korotaj. 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.