Zadnji dan u srpnju i prvi u kolovozu 2020. u znaku Udruge mladih Hiperaktivni Cestica

OBJAVLJENO 4.8.2020.  |  AUTOR: Općina Cestica

Udruga mladih Hiperaktivni Cestica nastavlja s ljetnim programom, a koji je najavljen na održanoj skupštini 13. lipnja 2020. godine. Tako je 31. srpnja 2020., održan treći po redu „Hiperquiz“, a idući dan na otvorenom ispred skloništa, u prisutnosti preko 300 posjetitelja, i manifestacija pod nazivom "Stand up" na otvorenom.

O realiziranim aktivnostima tajnica Udruge mladih Ana Kutnjak je rekla: Na kvizu je, uz propisane mjere zaštite, sudjelovalo 12 ekipa što je činilo ukupan broj od 50-ak natjecatelja. Natjecatelji su svoje znanje provjeravali kroz 4 serije pitanja - 3 serije pitanja iz opće kulture te jednu audiovizualnu, pri čemu je bilo moguće ostvariti ukupno 48 bodova. 

Najbolja ekipa, s osvojenim prvim mjestom i ostvarenih 35 bodova, bila je Peaky Blinders, dok je drugo mjesto pripalo ekipi pod nazivom Peronospora. Treće plasirani bio je Tim Orešković, a spomenute su ekipe ostvarile i vrijedne nagrade. 

Subotnji program započeo je u 20 sati, a prethodno su vrijedni članovi Udruge pripremili, i na propisanu udaljenost, razmjestili stolice i osigurali mjesta za osvježenje. Na ulazu u prostor namijenjen posjetiteljima, sa zapadne i istočne strane, od Dravske i Sportske ulice, bili su članovi Crvenog križa Varaždin koji su preuzeli zadatak dezinficiranja ruku i mjerenja temperature posjetiteljima, a cijeli tijek događanja fotoaparatom je ovjekovječio Dejan Mihin.

Na početku programa prisutne je pozdravio predsjednik Nikola Milec, a o samoj priredbi tajnica Ana Kutnjak je rekla: Manifestacija je održana pod pokroviteljstvom Općine Cestica, a glavni akteri zabavne večeri bili su Vlatko Štampar, Aleks Curać Šarić, Saša Turković i Goran Vugrinec iz Lajnapa.

U prilogu je nekoliko fotografija snimljenih za subotnjeg programu, a ostale se mogu pogledati u fotogaleriji  

Fotogalerija dostupna na sljedećim linkovima:

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.