Obavijest o početku prikupljanja prijava štete od mraza

OBJAVLJENO 15.4.2020.  |  AUTOR: Općina Cestica
Obavijest o početku  prikupljanja prijava štete od mraza

Obavještavaju se mještani općine Cestica da je župan Varaždinske županije dana 9. travnja 2020. godine donio Odluku o proglašenju prirodne nepogode od mraza za područje Varaždinske županije koja je nanijela velike materijalne štete na poljoprivredi u trajnim nasadima, vinogradima te na pojedinim povrtlarskim i ratarskim kulturama u periodu od 2. do 8. travnja 2020. godine.

Ovim putem obavještavamo građane koji su pretrpjeli štetu od mraza, da štetu mogu prijaviti na propisanim obrascima koji su dostupni na službenim Internet stranicama Općine Cestica, na adresi: www.cestica.hr

Rok za prijavu šteta je 7 (sedam) dana od dana objave ove obavijesti odnosno do 21. travnja 2020. godine, zaključno do 15:00 sati.

Prijave se podnose na propisanom obrascu PN te izjavom o suglasnosti za obradu osobnih podataka i to putem elektroničke pošte na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za sve one građane koji se ne koriste Internetom, obrasci će biti na stolu ispred ulaznih vrata općinske zgrade (treba ih uzeti, popuniti i ponovo ubaciti u kutiju). 

Napomena: Obrazac mora biti u potpunosti popunjen sa traženim podacima!

Vlasnici odnosno korisnici zemljišta koji imaju osigurane usjeve kod osiguravajućih društava štetu prijavljuju osiguravajućem društvu i to na osnovu ranije spomenute odluke o proglašenju prirodne nepogode od mraza.

Povezani dokumenti

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.