Završeno prvenstvo Cestice u malom nogometu

OBJAVLJENO 20.1.2020.  |  AUTOR: Općina Cestica

Utakmice završnog dijela ovogodišnjeg 19. po redu zimskog malonogometnog prvenstva općine Cestica igrane su trećeg vikenda 2020. godine. U subotu su na redu bili polufinalni susreti u kojima su se sastali, Dinamo 1 (Babinec) i MNK Lovrečan i Bratstvo 1 (Otok Virje) i Polet 1 (Cestica). U prvom susretu Dinamo je ostvario pobjedu rezultatom 5:1, a u drugom bolji su, rezultatom 4:2, bili nogometaši Poleta.

Zadnjeg dana natjecanja u susretu za treće mjesto MNK Lovrečan pobijedio je rezultatom 4:1, a u finalu Polet 1 ostvario je pobjedu rezultatom 2:0. Tijekom prvenstva natjecale su se i selekcije veterana, a bilo je i više atraktivnih revijalnih utakmica. Između ostalih pred finale, u nedjelju 19. siječnja sastali su se Veterani Vratna i Suci ŽNS Varaždin. Utakmica je završila rezultatom 4:4, a selekcija sudaca na kraju je pobijedila boljim izvođenjem penala (7:6).

Utakmicu za treće mjesto sudili su Jurica Batinović i Dražen Rohtek, a finale Nikola Jelić i Dino Kuhar. Organizator ovogodišnjeg prvenstva bio je Nogometni klub Vratno, a posljednjeg vikenda prvenstva prikupljali su se dobrovoljni prilozi za liječenje trogodišnjeg Adama koji su po okončanju prvenstva uručeni roditeljima.

Natjecanje je završeno proglašenjem rezultata i uručivanjem pehara, a koje su uz organizatore, Miljenka Humeka, predsjednika kluba i Damira Ivančića, voditelja natjecanja, uručili predstavnici općine Cestica i gosti.

U kategoriji veterana pehar za treće mjesto osvojio MNK Lovrečan, drugi je bio Polet, a prvo mjesto osvojila je ekipa NK Vratno. Najbolji strijelac 19. prvenstva općine Cestica u seniorskoj konkurenciji je, sa 16 pogodaka,  Sandi Martan iz sastava Dinamo 1, a drugi puta za redom za najboljeg golmana proglašen je Luka Domjan iz sastava Polet 1 Cestica.

U ime pokrovitelja natjecanja čestitke organizatoru na odlično organiziranom natjecanju uputio je načelnik Mirko Korotaj, a u podjeli priznanja i pehara sudjelovali su još, uz predstavnike organizatora, Žarko Rodeš, zamjenik načelnika, Darko Majhen, predsjednik Općinskog vijeća općine Cestica, Marijan Županić, predsjednik Povjerenstva za sport općine Cestica, Željko Franjić iz Županijskog nogometnog saveza Varaždin i Tomislav Paljak, zamjenik župana Varaždinske županije.  

     Sastavi seniorskih ekipa završnog dijela natjecanja

  1. 1. NK Polet 1: Luka Domjan, Matija Lazar, Mario Tekić, Igor Štromar, David Lazar, Krunoslav Humek, Dominik Leskovar, Marko Kokot i Luka Kutnjak.
  2. 2. NK Dinamo 1: Nikola Cestar, Urban Goričan, Mario Prikratki, Marko Vidrač, Nikola Majhen, Renato Veselnik, Mario Kokot, Sandi Martan i Kristijan Županić.
  3. 3. MNK Lovrečan: Mario Furjan, Marko Županić, Karlo i Luka Prikratki, Antonio Korotaj, Aleksandar Ivančov, Dražen Lazar, Krsto Premužić, Neven Furjan, Nikola Kukovec, Lovro Jurčević i Kristijan Vnuk.
  4. 4. NK Bratstvo 1: Danijel Bedrač, Mitja Veselko, Mihael Juršić, Marijan Ivanuša, Žiga Rajh, Danijel i Mario Habjanić i Goran Golubić.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.