Podjelom pehara i nagrada, 25. 6. 2018., završila Klampotic liga

OBJAVLJENO 25.6.2018.  |  AUTOR: Franjo Talan

Čestitke najboljima uputili čelnici općine Cestica i Petrijanec 

MNK Lovrečan bio je, u ponedjeljak, 25. lipnja 2018. godine, na Dan Državnosti Republike Hrvatske, domaćin posljednjeg 18. kola Klampotic lige, rekreativne malonogometne lige općina Cestica i Petrijanec, a nakon posljednje odigrane utakmice u kojoj su se sastali Caffe bar 5 i MNK Kolarovec, u 18,30 sati, bila je podjela nagrada, priznanja i pehara najboljim ekipama i pojedincima.

Treće mjesto i bon od 4 tisuće kuna za nabavku sportske opreme osvojila je ekipa MNK Lovrečan, drugo mjesto i bon od 6 tisuća kuna osvojio je sastav MNK Kolarovec, a pobjedniku lige ekipi Caffe bar 5 iz Petrijanca pripao je bon od 10 tisuća kuna.

Prvoplasirane ekipe nagrađene su i peharima, a iste su im uz čestitke uručili čelnici općina. Iz općine Cestica proglašenju pobjednika bio je prisutan načelnik Mirko Korotaj i zamjenik mu Žarko Rodeš, a iz općine Petrijanec svečanosti i podjeli nagrada nazočio je načelnik Željko Posavec.

Na poziv Nevena Furjana, nakon podjela pehara i bonova najboljim ekipama, proglašeni su i najbolji pojedinci Klampotic lige. Statuu za najboljeg strijelca  sezone primio je Sandi Martan iz MNK Mlaka, a za najboljeg golmana u sezoni 2017./2018. godine proglašen je Mario Prikratki iz MNK Lovrečan, dok je nagradu za najboljeg igrača lige primio Roman Rog iz pobjedničkog sastava, ekipe Caffe bar 5.

U prvoj sezoni Klampotic lige igrale su malonogometne ekipe iz susjednih općine, Cestica i Petrijanec, a uz tri prvoplasirana sastava još su se natjecali slijedeće ekipe; Komšije, Bistro i Pizzeria Gaj, MNK Jarki, Sive Mekle, Yugo 45, MNK Vrtovi i MNK Mlaka. 

Prekrasno sunčano poslijepodne na malonogometno igralište uz školu u Velikom Lovrečanu, koja je podno kapele Sv. Lovre, privuklo je i brojne navijače, a na travnjaku uz školu nogomet su zaigrali i najmlađi među kojima treba tražiti i nasljednike i buduće nosioce nogometne igre.

Rekreativna malonogometna Klampotic liga igrana je pod pokroviteljstvom Općine Cestica i Petrijanec, a potporu natjecanju dala je i tvrtka Top tim iz Šibenika.  

Detaljniji podaci o prvoj sezoni Klampotic lige mogu se vidjeti na adresi: http://klampoticliga.com/ , a tu ćemo navesti tek da se u listu strijelaca upisalo preko 90 igrača.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.