U nedjelju, 24. lipnja 2018., završio Kup općine Cestica u nogometu

OBJAVLJENO 29.6.2018.  |  AUTOR: Franjo Talan

Pehar za prvo mjesto pripao nogometašima NK Dinamo 

Domaćin ovogodišnjeg Kupa općine Cestica u nogometu bio je NK Dinamo iz Babinca. Na igralištu u Školskoj ulici prvog dana natjecanja, u subotu, 23. lipnja 2018. sastali su se, u 16 sati NK Polet Cestica i NK Bratstvo Otok Virje, a potom u 18 sati i domaćin natjecanja NK Dinamo i NK Vratno.

U prvom susretu rezultatom 3:1 bolji su bili  nogometaši Poleta, a u finale se pobjedom od 3:0 plasirao i NK Dinamo. Završnica je bila u nedjelju popodne, 24. lipnja 2018. godine.

U susretu za treće mjesto NK Bratstvo je rezultatom 7:1 bio bolji od nogometaša iz Gornjeg Vratna, a u finalu NK Dinamo je rezultatom 3:2 pobijedio NK Polet.

Ovogodišnji, 24 po redu, Kup općine Cestica, igran je pod pokroviteljstvom Općine Cestica, a podjeli pehara sudionicima natjecanja uz načelnika Mirka Korotaja i predsjednika Općinskog vijeća Darka Majhena bili su prisutni i vijećnici, Darijan Vinter i predsjednik Povjerenstva za sport Marijan Županić.

Po ustaljenom rasporedu domaćin 25 Kupa općine Cestica 2019. godine je NK Polet Cestica, a potom su domaćini NK Bratstvo i NK Vratno, te 2022. godine ponovo NK Dinamo.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.