U Sportskom parku Mlaka održan 19. malonogometni turnir

OBJAVLJENO 26.6.2019.  |  AUTOR: Općina Cestica

Zbog kiše u nedjelju, 23. lipnja 2019. godine, odgođen je 19. malonogometni turnir na igralištu Sportskog parka Mlaka, a isti je potom u organizaciji Mjesnog odbora Virje Križovljansko, održan na Dan državnosti Republike Hrvatske u utorak, 25. lipnja.

Turnir je kao i svih prethodnih godina održan pod pokroviteljstvom Općine Cestica, a ove godine sudjelovalo je šest ekipa. Prvo mjesto osvojila je ekipa koja se prijavila pod imenom Komšije, a potom su se plasirali MNK Vrtovi, DVD Virje Križovljansko i NK Vratno veterani. Sve utakmice sudili su Ivan Martan i Damir Prepelić, a na turniru su sudjelovale i ekipe NK Bratstvo veterani i Lukaček LT.

Najbolje plasiranim uručeni su pehari, a čestitke predstavnicima klubova i Mjesnom odboru Virje Križovljansko na organizaciji uputili su načelnik Mirko Korotaj i zamjenik načelnika Žarko Rodeš. Zahvalu Općini Cestica na pokroviteljstvu, ekipama na sudjelovanju i publici na navijanju te svima koji su sudjelovali u organizaciji na kraju je uputio Smiljan Vinter, predsjednik Mjesnog odbora te ih pozvao na 20. malonogometni turnir koji će se održati 2010. godine.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.