Poziv na humanitarni koncert 26.10.2024.

OBJAVLJENO 17.10.2024.  |  AUTOR: Općina Cestica
Poziv na humanitarni koncert 26.10.2024.

Udruga Život i radost već više od desetljeća posvećena je pružanju podrške djeci s teškoćama i osobama s invaliditetom kao i njihovim obiteljima. Njihov rad se temelji na ljubavi, solidarnosti i zajedničkom cilju – unapređenju kvalitete života onih kojima je pomoć najpotrebnija. Uz podršku dobrih ljudi, svakodnevno nastoje promicati uključivanje i osnaživanje zajednice za bolje sutra.

Ovog puta, potrebna je pomoć za jednu posebnu obitelj – obitelj male djevojčice Mie, koja se hrabro bori s teškom dijagnozom akutne limfoblastične leukemije. Kako bi prikupili prijeko potrebna sredstva za njezino liječenje, u suradnji s Ženskom klapom Angeluš, udruga ŽiR organizira humanitarnu Večer duhovne glazbe pod nazivom "Zdravo, Djevo".

Uz klapu Angeluš, nastupit će i Erik Vrbanec, Zbor župe Križovljan, ŽVS Leluje, ŽVS Župe sv. Jurja i Tamburaški sastav Biseri.

Koncert će se održati u Župnoj crkvi Uzvišenja sv.Križa u Radovcu 26.listopada 2024. godine s početkom u 18:00 sati.

Udruga ŽiR poziva da budete dio ove plemenite večeri i svojim dolaskom, kao i donacijama, podržite Miu i njezinu obitelj u teškoj borbi.

Svi koji nisu u mogućnosti prisustvovati, a žele pomoći, donacije mogu uplatiti na žiro račun udruge ŽiR, IBAN: IBAN: HR21239000011100815245 s naznakom „Za Miu“

Cestica hunanitarna vecer plakat 2

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.