Pobjednički pogodak Roka Težaka donosi tri boda Poletu!

OBJAVLJENO 27.9.2024.  |  AUTOR: Općina Cestica

U dramatičnoj utakmici 6. kola 1. ŽNL Varaždin, odigranoj u nedjelju, 22. rujna 2024. godine, NK Polet Cestica svladao je NK Nova Ves Ecoagro rezultatom 1:0. Junak utakmice bio je Rok Težak, koji je postigao odlučujući pogodak, osiguravši tri ključna boda za Polet.

Na domaćem terenu u Cestici, Polet je dominirao većim dijelom susreta, ali gosti iz Nove Vesi pružili su snažan otpor. Unatoč prilikama s obje strane, utakmica je bila čvrsta i borbena, s malo pogodaka. Tek u drugom poluvremenu, Težak je preciznim udarcem svladao gostujućeg vratara, donijevši Poletu zasluženo vodstvo.

Obrana Poleta pokazala se iznimno stabilnom, sprječavajući sve pokušaje Nove Vesi da izjednače rezultat do kraja utakmice. Ova pobjeda učvrstila je drugo mjesto Poleta na ljestvici 1. ŽNL Varaždin te im dala dodatni poticaj u daljnjim utakmicama. 

Navijači Poleta oduševljeni su novim uspjehom svog tima, a cijela ekipa ulazi u sljedeće kolo s visokim moralom i željom za nastavkom pobjedničkog niza. Na utakmici je bilo 250 gledatelja.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.