Uspješno održan rafting Dravom: Općina Cestica i Zavrč zajedno na vodi

OBJAVLJENO 26.9.2024.  |  AUTOR: Općina Cestica

Općina Cestica u suradnji s Općinom Zavrč organizirala je nezaboravan rafting rijekom Dravom, koji se održao u nedjelju, 22. rujna 2024. godine. Ova avantura okupila je petnaestak sudionika, podijeljenih u tri rafting broda, na relaciji Borl – Zavrč – Veliki Lovrečan.

Sudionici su se okupili u ranim jutarnjim satima, točnije do 9:30, kod ribičke kućice u Velikom Lovrečanu, gdje ih je dočekao organizirani prijevoz do startne točke u Borlu. Nakon dolaska, održano je kratko predavanje o sigurnosti na vodi i osnovna obuka prije početka raftinga.

Svi sudionici uživali su u mirnom spustu rijekom Dravom, koji je trajao do 14:00 sati, kada su se vratili na odredište kod ribičke kućice u Velikom Lovrečanu. Nakon uspješno završene avanture, za sve sudionike pripremljen je ukusan ručak, koji je osigurala ekipa iz OPG-a Županić.

Ovaj događaj nije bio samo sportski izazov, već i prilika za zbližavanje ljudi iz dvije susjedne općine, Cestice i Zavrča, te promociju prirodnih ljepota i zajedničkih aktivnosti na Dravi. Sudionici su uživali u predivnom krajoliku, dobroj atmosferi i uzbudljivom spustu rijekom, čime je još jednom potvrđena uspješna suradnja između općina i želja za nastavkom sličnih događanja u budućnosti.

Općina Cestica i Zavrč zahvalile su svima na sudjelovanju i najavile nove aktivnosti za jačanje suradnje i promociju sportskih i turističkih sadržaja na području Drave.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.