U Radovcu s radom započela Igraonica i rođendaonica Panda

OBJAVLJENO 4.9.2024.  |  AUTOR: Općina Cestica
Povodom početka rada uslužnog obrta Panda, a kojem je vlasnica Tea Kostanjevac, održana je prigodna svečanost koja je započela u 17 sati, u nedjelju 01. rujna 2024. godine. Svečanost je održana na samoj adresi obrta, ulica Antuna Mihanovića 13 u Radovcu, ulaz s dvorišne strane, a lijepo uređeni prostori Igraonice i rođendaonice Panda smješteni su u podrumu zgrade podignute 1866. godine.

Na početku susreta nazočnima se obratila sama vlasnica Tea Kostanjevac, a u svom pozdravnom govoru na dolasku je zahvalila svima koji su došli na proslavu otvaranja Igraonice i rođendaonice Panda, načelniku Mirku Korotaju, Darku Majhenu, predsjedniku Općinskog vijeća Općine Cestica, na preporukama kod otvaranja obrta, te naglasila: Posebnu zahvalu zaslužuju moji roditelji, prijatelji, obitelj i dečko, a također hvala svima koji su na bilo koji način svojim sudjelovanjem pomogli u realizaciji projekta.

Zadovoljstvo novotvorenom obrtnom djelatnošću, uz čestitku na započetom radu, izrekao je načelnik Mirko Korotaj koji je vlasnici čestitao na hrabrosti otvaranju poslovne djelatnosti Igraonice i rođendaonice Panda, te naglasio da Općina Cestica raznim poticajnim mjerama nastoji pomoći razvoju poduzetništva, i Tei zaželio uspješan rad.

Blagoslov igraonice i rođendaonice Panda, i svih prisutnih na svečanosti, potom je obavio vlč. Krešimir Gagula, a nakon toga je za uspješan početak rada novog poslovnog objekta ispijena i zdravica.

U glazbenom dijelu programa nastupila je rođakinja Dorotea Oković, a u prostoru među različitim igračkama najviše su uživala djeca. Nešto starija igrajući se, a mala tromjesečna Mia Martinčević (rođena 7. lipnja 20244. godine op ft), odmarajući se u žamoru starijih oko sebe.

Vlasnica Igraonice i rođendaonice Panda, Tea Kostanjevac, rođena je 31. prosinca 2005. godine, kći je Vladimira i Petre r. Hereka. Živi s roditeljima i braćom Jakovom i Filipom u Otok Virju, a zbog ljubavi prema djeci nakon srednje škole otvorila je vlastitu Igraonicu i rođendaonicu Panda.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.