MNK Vrtovi Vratno proslavio 10 godina rada kluba

OBJAVLJENO 9.7.2024.  |  AUTOR: Općina Cestica

Tradicionalni malonogometni turnir, deseti po redu, u organizaciji Društva sportske rekreacije Vrtovi Vratno održan je u subotu, 6. srpnja 2024. godine na malonogometnom igralištu u Vrtnoj ulici u Gornjem Vratnu, a isto je održano pod pokroviteljstvom Općine Cestica.

Sportska nadmetanja održana su u dva dijela. Ujutro od 9 sati na programu su bila natjecanja limača U10, u kojem su se natjecali najmlađi, tj. djeca rođena 2015. godina i mlađa, a od 13 sati na rasporedu su bile utakmice seniorskog dijela turnira.

U kategoriji pionira natjecali su se sastavi: NC Petrijanec - Nova Ves, NC Vinica -  Maruševec, NC Sračinec - Svibovec i NC Cestica te NK Varteks Varaždin i NK Sloga Čakovec.

U natjecanju limača u susretu za peto mjesto NK Varteks je rezultatom 4:1 bio bolji od ekipe NC Sračinec Svibovec. U susretu za 3. mjesto NK Sloga je rezultatom 2:1 bila bolja od sastava NC Petrijanec - Nova Ves, a nakon što je u finalnoj utakmici ista završila 0:0, prišlo se izvođenju penala te je ekipa NC Vinica -  Maruševec rezultatom 3:1 bila bolja i osvojila prvo mjesto dok je sastavu NC Cestica pripao pehar za drugo mjesto.

  Pred proglašenje rezultata ekipama na sudjelovanju i Općini Cestica na pokroviteljstvo zahvalio je Dražen Dugi, predsjednik MNK Vrtovi Vratno. Čestitku na organizaciji natjecanja, MNK-u Vrtovi Vratno na desetogodišnjem uspješnom radu i natjecateljima na sportskom nadmetanju i osvojenom plasmanu uputio je načelnik Mirko Korotaj, a čestitki se pridružio i Željko Posavec, načelnik Općine Petrijanec te Darko Majhen, predsjednik Općinskog vijeća Općine Cestica.

Vrijedni organizatori natjecanja za svakog igrača pripremili su medalje, a najbolje plasirane ekipe primile su i pehare.

Za brojne posjetitelje članovi MNK Vrtovi Vratno pripremili su bogatu ponudu jela i pića, a za uspjeh sportskog dijela natjecanja zasluge pripadaju i zapisničkom stolu koji su vodili Sandra i Franjo Panić te sudac Goran Tomičić.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.