Održan Plac u Cestici, a u izložbi malih životinja uživali najmlađi

OBJAVLJENO 8.7.2024.  |  AUTOR: Općina Cestica

U subotu, 06.srpnja 2024. godine, u dvorištu općine Cestica u Dravskoj ulici, održana je, kao i svake prve subote u mjesecu, lokalna tržnica poljoprivrednih proizvođača OPG-ova, a ovog puta prezentirana je i izložba malih životinja Udruge za uzgoj i zaštitu malih životinja "Varaždin 2011".

Najmlađi mještani imali su priliku upoznati se s preslatkim malim životinjama, a bila je izložena golubarska, peradarska, kunićarska i ornitološka sekcija, te sekcija za zamorčiće i egzotiku. Najveću dječju pažnju su privlačili kunići i pilići, dok su neki od starijih u ruke primili i udava.

Plac u Cestici započeo je ujutro u osam sati, a brojni posjetitelji placa mogli su se osvježiti sokovima i vinom koje je bilo u ponudi OPG-a Županić, a u ponudi je bila i tradicionalna kotlovina i kobasice.

Sajam i izložba malih životinja trajao je do 13 sati, a dobrom raspoloženju izlagača i posjetitelja doprinio je i Tamburaški sastav Kandidati.

Dio atmosfere koja se vidjela tijekom održavanja placa i izložbe malih životinja može se vidjeti na priloženim fotografijama.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.