NAJAVA - Ljeto u Cestici 2024.

OBJAVLJENO 3.7.2024.  |  AUTOR: Općina Cestica

Dok odbrojavamo do godišnjih odmora i odlaska na more, vikend druženja ćemo provoditi na lokacijama koje nam pružaju dnevnu dozu zabave i dobre atmosfere.

Cestica postaje jedno čarobno mjesto koje ovo ljeto uz puno sunca postaje centar kulture, zabave, nezaboravnih druženja, prekrasnih trenutaka, pregršt street food delicija i sjajnih koncerata.

Uz već dobro poznate sportske manifestacije u obliku malonogometnih turnira koje organiziraju naši nogometni klubovi te tradicionalnih kulturnih manifestacija poput Lovrenčke Nedele u Velikom Lovrečanu i Velike Meše u Križanču, ovo ljeto sadržavat će i mnoge novitete.

Svake prve subote u mjesecu na prostoru ispred općinske zgrade odvija se Plac u Cestici a ove subote, 06.07.2024. uz plac odvijati će se i izložba malih životinja koju će izložiti Udruga za uzgoj i zaštitu malih životinja "Varaždin 2011", a nuditi će se i gastro ponuda i ponuda pića OPG-a Županić, dok će cijela manifestacija biti popraćena glazbenim nastupom Tamburaškog sastava Kandidati.

Bez obzira jeste li ljubitelj glazbe, plesa ili jednostavno želite uživati u dobroj zabavi na otvorenom, Cestičko ljeto ove godine ima nešto za svakoga.

Sljedeći vikend, u subotu 13.srpnja održava se 7.po redu festival elektronske glazbe Shelterfest u organizaciji Udruge mladih HiperAKTIVNI. Osim osvježavajućih pića, osigurana je i hrana, a po prvi puta i dekorativan kutak glitter bojanja lica!

U petak i subotu, 19. i 20 srpnja po prvi puta u Cestici se održava Craft beer fest, odnosno festival piva. U petak nastupa band Gentlemens Club, a u subotu band The Countdown. Uz vrhunsku glazbu i ponudu preko 25 vrsta craft piva nuditi će se i street food delicije.

Osim navedenih događaja, Ljeto u Cestici će sadržavati i događaje Wine&paint, razne pub kvizove, Karaoke night, Stand up večer, Mini Oktoberfest sa zabavnim igrama te za one najmlađe projekcija filma Kino pod zvijezdama. Organizacija ovih događaja je Udruga mladih HiperAKTIVNI Cestica.

Manifestacija postavljanja klampotica u organizaciji Udruge vinara i vinogradara Sv.Martin Cestica zaokružiti će događaj kulturne tradicije.

Planirajte svoj posjet Cestici i doživite ljeto ispunjeno kulturom, zabavom i sportom. Za detaljan program i više informacija, pratite našu web stranicu i društvene mreže.

Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom uživanju u čarima ljeta u Cestici!

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.