Poziv na 7. po redu SHELTERFEST u Cestici

OBJAVLJENO 1.7.2024.  |  AUTOR: Općina Cestica

Udruga mladih hiperAKTIVNI Cestica uz pokroviteljstvo Općine Cestica pozivaju sve na 7. najveći elektronički DJ festival u okolici, open air party SHELTERFEST!

U subotu 13. srpnja od 18:00 – 06:00 na lokaciji Dravska 1A (igralište OŠ Cestica) očekuje vas nezaboravan provod uz ludu atmosferu fenomenalnih DJ-jeva: headliner Rosana Rabuza, SoundMasterz, DoubleZ, Voltair, Bose, Detron, Niniva i Limee!

Apsolutno vrhunska produkcija koja će vas ostaviti bez daha i pokrenuti u vruće plesne avanture uz EDM, house, tech-house, progressiv, pop i underground glazbu!

Dovedite svoje prijatelje i uživajte u spektakularnim nastupima, dok se sunce spušta i noć postaje vruća. Očekujte najnovije trendove u glazbi, vizualnim i zvučnim efektima koji će vas dovesti do transa! SHELTERFEST ima nešto za svakoga, bez obzira na preferencije u glazbi. Savršen spoj glazbe, plesa i zabave!

Ove godine manifestacija SHELTERFEST dolazi u tematici – svemira. Ovakav party kao da nije s ovog planeta!

Osim osvježavajućih pića, osigurana je i hrana kako gosti ne bi ostali gladni, a po prvi puta i dekorativan kutak glitter bojanja lica!

Dođite i osjetite čaroliju Shelterfesta za garantiranu ljetnu razbibrigu, svi ste pozvani!

(ULAZ DONACIJA 5€)

- poručuju organizatori

Povezani dokumenti

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.