Održana četvrta produkcija Područnog odjela Cestica Glazbene škole Varaždin

OBJAVLJENO 20.6.2024.  |  AUTOR: Općina Cestica

Na kraju školske godine 2023./2024., u ponedjeljak, 17. lipnja 2024. godine, u dvorani Kulturnog centra Cestica održan je, četvrtu godinu za redom, završni koncert polaznika Glazbene škole Varaždin Područnog odjela u Cestici. 

Sam program započeo je u 18 sati, a u uvodnom dijelu nazočnima se obratio Nikola Zver, mag. mus., voditelj Glaznene škole Područnog odjela Cestica. Zahvalu profesorima koji su radili na izvođenju nastavnog programa, roditeljima polaznika i samim učenicima uputio je načelnik Mirko Korotaj koji je istaknuo da je Područni odjel Glazbene škole Varaždin osnovan na inicijativu prof. Gordane Kos Kolar.  

U samom programu koji su pripremili nastavnici Glazbene škole, a sastojao se od petnaest  točaka, predstavili su se polaznici od prvog do šestog razreda. Iz prvog razreda nastupili su David Hrnčić, Noa Hohnjec, Julia Hana Hohnjec i Aleksandra Furjan, a iz drugog razreda bili su Dora Majer i Tin Premuž. Lucija Fistanić polaznica je trećeg razreda, a Gabrijela Kapljić, Dijana Rugani, Dorotea Oković i Marta Kos polaznice su četvrtog razreda Područnog odjela Cestica Glazbene škole Varaždin. U završnom dijelu koncerta predstavili su se Martin Šinjur i Ana Rodeš iz petog razreda, a potom i Noa Knezoci, polaznik šestog razreda Glazbene škole.

Dio atmosfere u dvorani, a i nakon koncerta na druženju može se vidjeti i na priloženim fotografijama

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.