Poziv na  6. Memorijalnu utrku Matija Milec

OBJAVLJENO 19.3.2024.  |  AUTOR: Općina Cestica

Sportsko rekreativno društvo Poleti zajedno s volonterima organizira i poziva trkače, rekreativce i mještane na 6. Memorijalnu utrku Matija Milec u spomen na tragično preminulog trkača.

Utrka će se održati u Cestici u nedjelju, 07. travnja 2024. godine sa startom u 14:00 sati kod igrališta iza Osnovne škole Cestica.

Radi organizacije i pripreme startnih paketa s majicom željene veličine potrebno se prijaviti. Za startni paket bez majice moguće se prijaviti i na dan utrke.

Ako ste željni druženja i trčanja, prijavite se na jednu od dionica, uključite se u svijet prijateljstva i sporta. Na izbor je kao i proteklih godina - 2,5 km koja je ujedno i memorijalna trka, te natjecateljske od 5 i 10 kilometara.  Za prvo troje plasiranih u natjecateljskoj kategoriji od 5 i 10 kilometara (m i ž) osigurane su osim medalja i nagrade.

Za cijelo vrijeme utrke osigurano je dežuranje hitne medicinske pomoći.

Prijave traju do 24.03.2024. a prijaviti se možete popunjavanjem prijavnice u trgovini Mix shopu u Cestici, Varaždinska 37, ili na poveznici: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/2186  

Prijavom na utrku dobivate krila koja vam pomažu da preletite stazu!

Više informacija: https://www.facebook.com/events/3555778757979261

Povezani dokumenti

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.