U naselju Babinec s radom započela rođendaonica Moj dan

OBJAVLJENO 12.3.2024.  |  AUTOR: Općina Cestica

Povodom otvorenja rođendaonice čestitku na novom poslovnom poduhvatu uputio je načelnik Mirko Korotaj, a vlasnica Željka Dugi Sokač naglasila je da je Obrt za usluge Moj dan zamišljen kao mjesto susreta obrazovnih i zabavnih sadržaja.

Prigodna svečanost povodom otvaranja rođendaonice Moj dan, na adresi Varaždinska 33 u Babincu održana je na spomenutoj adresi, u četvrtak, 07. ožujka 2024. godine, s početkom u 15 sati, a istoj su uz predsjednika Općinskog vijeća Općine cestica Darka Majhena i načelnika Općine Mirka Korotaja bili prisutni predstavnici tvrtke Pekara Petra te ravnateljica Osnovne škole Cestica Nevenka Turšćak.

Na početku susreta vlasnica rođendaonice Moj dan Željka Dugi Sokač između ostalog je rekla: - "U danima kroz tjedan nude se obrazovne usluge, poduke i savjetovanja u području obrazovanja, satovi plesa za djecu od 4 do 12 godina kao i radionice na njemačkom i engleskom jeziku za djecu od 4 do 7 godina, likovne radionice za djecu od 5 do 12 godina te brojne praktične vježbe, a dani vikenda rezervirani su za organizaciju, proslave i provedbu dječjih rođendana (od 4 do 12 godina)". 

Vlasnica ističe kako njezin sadržajni plan nudi razvoj motorike, mašte, kreativnosti; zapravo kompletan psihofizički razvoj djeteta. U večernjim satima planiraju se susreti za žene, događaji zabavne prirode, a trenutno su vrlo aktualne paint radionice.

Zadovoljstvo novotvorenom obrtnom djelatnošću, uz čestitku na započetom radu, izrekao je načelnik Mirko Korotaj koji je rako da na području općine Cestica trenutno djeluje 86 različitih obrta. Istaknuo je da na području općine Cestica djeluje dvjestotinjak poslovnih subjekata, obrta i trgovačkih društava, koja zapošljavaju više od tisuću ljudi, a vlasnici obrta Novi dan poželio je uspješan nastavak poslovanja.

Vlasnica obrta Novi dan Želja Dugi Sokač diplomirana je učiteljica razredne nastave i hrvatskog jezika. Nakon više od desetljeća rada u osnovnoj školi Varaždin, kao rođena Cestičanka, odlučila se vratiti u rodni kraj te svoje znanje prenositi djeci razredne nastave u OŠ Cestica, a kao majka zaigranog petogodišnjaka uvidjela je kako djeci i njihovim roditeljima nedostaju sadržaji koji će ih opustiti, zabaviti ali i naučiti.

 Zainteresirani za aktivnosti obrta Novi dan informacije mogu saznati na spomenutoj adresi, preko Facebook stranice, a informacije je moguće dobiti i pozivom na broj 0989335330.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.