U Kulturnom centru održana završna priredba predškole

OBJAVLJENO 26.5.2023.  |  AUTOR: Općina Cestica

Zahvalu odgojiteljima i osoblju Dječjeg vrtića Zeko Cestica na realizaciji programa uputio je načelnik Mirko Korotaj, a potom i novim đacima zaželio uspješan nastavak obrazovanja.

U sklopu redovitih aktivnosti Dječjeg vrtića Zeko Cestica realizira se i redoviti program pripreme djece za polazak Osnovne škole, a po završetku realizaciji programa redovito se održava i završna priredba. Tako je bilo i ove godine, a sama priredba predškolaraca i ujedno oproštaj od odgojitelja i osoblja vrtića održana je u četvrtak, 25. svibnja 2023. godine. Sama priredba održana je dvorani Kulturnog centra Cestica, a započela je u 16,30 sati. U ime  odgojitelja i osoblja Dječjeg vrtića Zeko roditelje, djedove i bake, i braću pozdravila je Lea Milec, a u svom obraćanju iskazala je i zadovoljstvo prisutnošću gostiju, ravnateljice Brankice Vidrač i načelnika Mirka Korotaja koji je zahvalio odgojiteljima i osoblju Dječjeg vrtića Zeko Cestica na brizi za najmlađe te potom novim đacima zaželio uspješan nastavak obrazovanja.

Cijeli program vodila je Nela Kovačić, a zadovoljstvo izvedenim program srdačnim pljeskom nagradili su svi prisutni u dvorani.

U ime roditelja djece, Vesna Šoštarić i Mateja Lazar, u znak zahvale za brigu za realizaciju predškolskog programa, odgojiteljima Doroteji i Igoru, zahvalile su prigodnim poklonom, a prigodnim poklonom zahvalile su i ravnateljici Brankici Vidrač i načelniku Mirku Korotaju. Na kraju završnog dirljivog oproštaja od vrtića djeci polaznicima najstarije grupe, koja od jeseni ove godine postaju đaci prvog razreda, uručene su i prve „diplome“ i  uvjerenja o završenom programu predškole, a sva djeca koja su sudjelovala u programu dobila su kape.

U redovnom djelovanju vrtića program  predškole završilo je 27 djece, a druženje predškolaca i gostiju potom je nastavljeno uz sokove i grickalice.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.