Svečana završna priredba ''MALE ŠKOLE''

OBJAVLJENO 24.5.2023.  |  AUTOR: Općina Cestica

Program predškole dječjeg vrtića Zeko u Cestici provodi se i za predškolce koji nisu redovni polaznici dječjeg vrtića. U pedagoškoj godini 2022. / 2023. program predškole, u trajanju od 150 sati, polazilo je 33 djece s područja općine Cestica.

Program je financiran u potpunosti od strane Općine Cestica i realiziran je u popodnevnim satima, u razdoblju od 03. 04. 2023.  – 26. 05. 2023. godine.

U zadnjem tjednu predškole djeca i odgojiteljice pripremile su kratki program gdje su roditeljima, djedovima i bakama pokazali što su naučili tijekom svog boravka u predškoli.

Svečana priredba je održana u utorak, 23.05.2023.godine u Kulturnom centru u Cestici. Osim roditelja djece polaznika, nazočan je bio i predsjednik Općinskog vijeća Općine Cestica gospodin Darko Majhen, pedagoginja iz Osnovne škole Cestica gospođa Dubravka Žigmund, voditeljica Centra Sveti Ivan Krstitelj iz Gornjeg Vratna gospođa Kristina Čačić te ravnateljica dječjeg vrtića Zeko gospođa Brankica Vidrač.

Nakon završetka programa, odgojiteljice Slađana Kreć i Lea Milec, polaznicima su uručile potvrde o uspješnom završetku ''Male škole''   te su svima poželjele mnogo uspjeha i radosti u daljnjem školovanju.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.