Početkom ožujka izglasano novo vodstvo Udruge mladih HiperAKTIVNI Cestica

OBJAVLJENO 16.3.2023.  |  AUTOR: Općina Cestica

U Kulturnom centru održana je, u subotu, 3. ožujka 2023., redovita izvještajna i izborna sjednica skupštine Udruge mladih HiperAKTIVNI Cestica. Nakon usvajanja dnevnog reda i biranja članova radnih tijela za vođenje skupštine, Tomislav Milec je kao predsjednik verifikacijskog povjerenstva utvrdio da je na sjednici prisutan dovoljan broj članova.

Zatim je tajnica Udruge Terezija Gerbus podnijela izvješće o prošlogodišnjem radu Udruge i njenom financijsko-materijalnom poslovanju, a članica Vijeća Marija Majhen približila je članovima skupštine plan rada i financijski plan za tekuću 2023. godinu. Plan uključuje provedbu sviju većih događaja koje Udruga HiperAKTIVNI organizira već duži niz godina, među kojima je Kino pod zvijezdama, Standup show i Shelterfest, a vrijeme između pojedinih događaja popunit će se s manjim događajima kao što su Hiperquiz, Warm up Shelterfesta i Ljetna HiperAKTIVA u sklopu koje članovi i zainteresirani mogu sudjelovati u različitim sportovima, radnim akcijama i akcijama čišćenja prostora oko skloništa.

Sva su izvješća jednoglasno prihvaćena, nakon čega je uslijedilo razrješenje starih i izbor novih članova radnih tijela Udruge. U skladu s provedenim izborima članovi izabrani u Vijeće Udruge su Tomislav Milec, Lucija Vupora, Teodora Gerbus, Klara Majhen, Mateja Mušić i Vedran Ivančić. Za tajnika Udruge izabran je Ivan Hip, a za potpredsjednicu Marija Majhen. Dužnosti predsjednika Udruge obnaša Matija Hrman.

Osim HiperAKTIVNIH na sjednici skupštine bili su prisutni članovi KUD-a Cestica i Udruge Poleti, Općinska vijećnica Ana Kutnjak i načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj. Načelnik Mirko Korotaj uputio je Udruzi riječi podrške i pritom istaknuo dugogodišnju kvalitetu udružnog rada te članovima poželio daljnji uspjeh u organizaciji i provedbi događaja.

Nakon održane sjednice druženje članova i simpatizera Udruge preselilo se u prostorije Udruge - u atomsko sklonište iza OŠ Cestice.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.