Članovi DSR Vrtovi Vratno priredili Novogodišnje druženje

OBJAVLJENO 31.12.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

Posljednjih godina na području općine Cestica djeluje tridesetak udruga među kojima je i desetak sportskih društava, a jedna od njih je i Društvo sportske rekreacije Vrtovi Vratno iz Gornjeg Vratna.

Uz okupljanje članstva radi igranja nogometa članovi DSR Vrtovi sudjeluju i u raznim priredbama i manifestacijama koje se organiziraju na području općine Cestica, a vrijedno rukovodstvo kluba ove je godine priredilo novogodišnje druženje. Pridružili su im se i članovi Udruge umirovljenika Općine Cestica i Dobrovoljno vatrogasno društvo Gornje Vratno, a prvo novogodišnje druženje pomogli su i OPG Zvonko Šincek, Mljekara Marina, Automehanika Majhen i Trgovački centar Dugi.

Novogodišnje druženje održano je u petak, 30. prosinca 2022. godine s početkom u 17 sati, na parkiralištu društvenog doma u Gornjem Vratnu, a zahvalu za pomoć u pripremi i organizaciji u ime MNK Vrtovi iskazao je i Dražen Dugi.

Tijekom druženja moglo se uživati u gulašu kojeg su pripremili vrijedni vatrogasci, a osim langoša na „jelovniku“ su se, po želji posjetitelja, našle palačinke, klipići i kolači raznih vrsta. Uz obavezno kuhano vino bilo je i sokova i gemišta te drugih vrsta pića, a unatoč relativno toplom vremenu na dva mjesta bila je vatra da se moglo i ugrijati. Na prvom novogodišnjem druženju u Gornjem Vratno okupilo se i stotinjak djece koja su s nestrpljenjem očekivala puštanje tridesetak lampiona, a koje je započelo nešto iz 19 sati. Novogodišnjem druženju u Gornjem Vratnu priključili su se i predsjednik Općinskog vijeća Darko Majhen, a i načelnik Općine Mirko Korotaj, kao i mještani iz ostalih naselja općine Cestica.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.