U Kulturnom centru Cestica načelnik Mirko Korotaj primio polaznike Dječjeg vrtića Zeko  

OBJAVLJENO 22.12.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

Povodom Božića i božićno-novogodišnjih blagdana u dvorani Kulturnog centra Cestica, načelnik Općine Cestica, Mirko Korotaj, primio je, u srijedu, 21. prosinca 2022. godine s početkom u 10 sati, polaznike Dječjeg vrtića Zeko Cestica.

U ime polaznika, na početku susreta, načelniku su blagdane čestitali, Nela Kovačić, Ivana Gunzi, Eva Jamnik i Roko Spevan, a potom su polaznici Dječjeg vrtića Zeko Cestica izveli kratki prigodni božićno-novogodišnji program.

Na kraju susreta djeci i odgojiteljicama načelnik Mirko Korotaj čestitao je Božić i poželio sve najbolje u novoj 2023. godini, a nakon toga djeca su se počastila slatkišima.

Od polaznika Dječjeg vrtića Zeko prijemu je bilo prisutno pedesetero djece, predškolskog uzrasta i starije grupe polaznika, a uz voditeljicu Tanju Vuzem na susretu su bili i odgojitelji, Lucija Luketić, Monika Kanjir, Dorotea Ivančić i Igor Pšag. Susretu su se pridružile i djelatnice Jedinstvenog upravnog odjela Općine Cestica, a prisutna je bila i Mirjana Koledić, direktorica Turističke zajednice područja Sjever Zagorja. 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.