Veleposlanik Indije, Raj Kumar Srivastava, posjetio Općinu Cestica

OBJAVLJENO 14.10.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

U povijesti Općine Cestica ostat će zabilježeno da ju je u četvrtak, 13. listopada 2022. godine posjetio veleposlanik Indije, Raj Kumar Srivastava, a dobrodošlicu mu je na poželio načelnik Mirko Korotaj.

Visoki gost je u pratnji načelnika Mirka Korotaja i ravnateljice OŠ Cestica Nevenke Turščak, u prvom dijelu susreta posjetio OŠ Cestica gdje se u školsko-sportskoj dvorani susreo s igračima iz Indije koji nastupaju za stolnotenisku ekipu  STK Starr Varaždin.

 Za visokog gosta, u drugom dijelu susreta, održan je prijam u Općinskoj vijećnici, a visokom gostu, veleposlaniku Indije, Raj Kumar Srivastava, je načelnik Mirko Korotaj predstavio Općinu Cestica, nakon čega je prikazan kratak petominutni film o projektu autokampa čija je vrijednost oko 10 milijuna Eura čiji završetak je planiran za 2025. godine.

Veleposlanik Indije, Raj Kumar Srivastava zahvalio je načelniku Mirku Korotaju na toplom prijemu te mu uručio prigodan poklon, a uz tradicionalni čaj i knjigu CROATIAN – INDIAN LINKS: Thirty Chapters for Thirty Years of Diplomatic Relations (1992. -2022.) – Hrvatsko indijske veze – trideset poglavlja za trideset godina diplomatskih odnosa (1992-2022). – urednik Ivan Andrijanić (izdavač Hrvatsko – indijsko društvo, Zagreb 2022.).  

U Završnom dijelu posjeta općini Cestica veleposlanik Indije Raj Kumar Srivastava, je u pratnji načelnik Mirko Korotaj i Mirjane Koledić,  direktorice Turističke zajednice Sjever Zagorja obišao pogranični dio općine Cestica.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.