U dvorani OŠ Cestica odigran prvi susret Europske stolnoteniske lige

OBJAVLJENO 13.10.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

U srijedu, 12. listopada 2022. godine s početkom u 18 sati odigran je prvi susret  srednjoeuropske Superlige u stolnom tenisu, a u kojem su se sastali STK Starr Varaždin i ekipa TT Linz Internacional iz Austrije.

Sudionike natjecanja pred početak susreta pozdravio je u ime općine Cestica i zaželio im dobrodošlicu Neven Furjan, predsjednik Općinskog povjerenstva za sport, a potom je voditelj programa, Aleksandar Grabarić, najavio sastave ekipa.

Pod vodstvom trenera Joela Horzi za stolnotenisku ekipu iz Linza igrali su Rafanael Nikola Niman, Jonas Promberger i Zhenlong Liu, a za varaždinsku momčad STK Starr najavljeni su Goel Shubh, Jeho Himnakulpuingeta, Goel Shubh, Petar Znika i Ronald Redjep koji je ujedno trener i voditelj hrvatskog tima. (Osnovna pravila stolnoteniske igre mogu se vidjeti na portalu https://flink.hr/stolni-tenis-osnovna-pravila/ / opaska ft)

Susret ekipa započeo je igrom parova, a sudili su Boris Andročec i Damir Rožman. U dvoboju koji je potrajao do 20,15 sati pobijedio je varaždinski sastav, a najuzbudljiviji i dramatičniji bili su treći, četvrti i sedmi set koji su završili rezultatom 3:2.

Konačni rezultat susreta bio je 6:1 varaždinsku ekipu, a po setovima rezultat je bio 0:3, 0:3, 3:2, 2:3, 0:3, 1:3, i 2:3.

U  četvrtak, 13. listopada na rasporedu su; u 10 sati, Slovačka U23 - TT Linz Internacional, a u 16,30 sati Slovačka U23 - STK Starr Varaždin. Dvije najbolje ekipe s ogleda u Cestici plasirat će se u četvrtfinale srednjoeuropske stolnoteniske Superlige.

U prilogu nekoliko atraktivnih fotografija snimljenih za trajanja susreta u srijedu, 12. listopada 2022

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.