Dobitnici javnih priznanja i nagrada na proslavi Dana Općine Cestica 2022.

OBJAVLJENO 17.9.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

U sklopu svečane sjednice Općinskog vijeća općine Cestica, održan u petak, 16. rujna 2022. godine, uručena su javna priznanja i nagrade Općine Cestica za 2022. godinu, a koje su laureatima uz čestitke uručili načelnik Mirko Korotaj i predsjednik Općinskog vijeća Darko Majhen.

Nagradu Općine Cestice dodijeljena je HEP-u Varaždin i Cvjećarsko – aranžerskom obrtu Krizantema, vlasnice Marine Levanič iz Cestice. Grb Općine Cestica dobili su Predrag Dobrotić, prof. tjelesne i zdravstvene kulture iz Cestice i Vlado Kumer iz Lovrečana.

U završnom dijelu dodjela javnih priznanja i nagrada iste su dodijeljene i učenicima koji su se istakli među svojim vršnjacima.

Na temelju zaključka općinskog načelnika, a na prijedlog Osnovne škole Cestica nagradu od 1000 dobile su učenice Marija Kos iz Babinca i Marija Brežni iz Gornjeg Vratna. 

Na temelju zaključka općinskog načelnika nagradu od 1500 kuna primio je Karlo Levanić, iz Cestice, učenik Graditeljske, prirodoslovne, rudarske škole u Varaždinu.

U prilogu ovog teksta, uz fotografije, je u pdf-u je obrazloženje dodijeli javnih priznanja Općine Cestica za 2022. godinu, kao i nagrađenih učenika. 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.