Održana tradicionalna Plava noć u Babincu

OBJAVLJENO 18.8.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

U subotu, 23. srpnja o.g. u organizaciji nogometnog kluba „Dinamo“ iz Babinca, održana je tradicionalna Plava noć, malonogometni turnir veteranskih momčadi gdje se druženje poslije turnira nastavlja duboko u noć.

Igralo se na travnatom terenu površine 70x40m, golova veličine 5m, sa 6 igrača i golmanom. U konkurenciji je nastupilo je 5 ekipa, a prvo mjesto osvojila je ekipa „Poleta“ iz Cestice, dok je kombinirana ekipa Vrtovi-Kolarovec završila druga. Treće mjesto osvojila je ekipa veterana Podravca iz Svibovca Podravskog, dok su četvrto mjesto zauzeli veterani MNK-a Lovrečan, a domaćini iz Dinama Babinec zauzeli su posljednje mjesto.

Uz nogometne utakmice, sreća se mogla okušati i u bogatoj tomboli, gdje je svaka srećka bila dobitna, a za glazbu pobrinuli su se tata i sin Vočanec iz Babinca.

Najboljim momčadima pehare su uručili općinski vijećnici, Denis Kotolenko i Tanja Veršić, kao i predsjednik Povjerenstva za sport, Neven Furjan.

Organizator se zahvaljujem svim sponzorima na pomoći u realizaciji događaja, a posebice:

MD Elektroinstalacije iz Babinca,Pekarnici Petra iz Babinca, Cvjećarnici i trgovini Anemona iz Babinca, Bistrou Žmah iz Babinca, Frizerskom studiju Lucifriz iz Babinca, Autolakirnici Knezoci iz Babinca, Vinima Furjan iz Babinca, Caffe baru Denim iz Cestice, Pizzeriji Rim iz Brezja Dravskog, Lumar Diamonds iz Brezja Dravskog, Obrtu za masažu Županić iz Velikog Lovrečana, Mesarskom obrtu Miljenko Kuča iz Cestice, Autoprijevozniku Damiru Ropiću iz Dubrave Križovljanske, Caffe baru Big Brother iz Gornjeg Vratna, Make Tradeu  iz Maribora,  EMITT iz Stojnci,  Mladenu Rodešu iz Babinca, Ivici Dobrotiću iz Babinca kao i Općini Cestica.

Zahvala ide i svim članicama i članovima koji su sudjelovali u realizaciji, a najviše zahvaljujemo posjetiteljima, zbog kojih se turnir i svih ovih godina organizira.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.