Predstava LAJNAP COMEDY održana u Kultrunom centru Cestica

OBJAVLJENO 16.8.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

Pod pokroviteljstvom Općine Cestica u organizaciji Udruge mladih „HiperAKTIVNI“ Cestica, održana je u  subotu, 13. kolovoza 2022. godine, s početkom u 21 sat Stand up večer u kojoj su se cestičkoj publici predstavili članovi LAJNAP COMEDY. Zbog kiše koja je nakon dugog sušnog razdoblja konačno ponešto natopila i cestičko tlo predstava je održana u dvorani Kulturnog centra Cestica, umjesto kako je bilo planirano iza Osnovne škole Cestica.

Pred početak priredbe u ime Udruge mladih „HiperAKTIVNI“ Cestica nazočne je pozdravila Teodora Gerbus, a u dupkom ispunjenoj dvorani bili su i čelnici Općine Cestica, na čelu s načelnikom Mirkom Korotajem i predsjednikom Općinskog vijeća Darkom Majhenom.

U dvosatnom programu, u prvom dijelu publici su se predstavili  Goran Vugrinec i Vlatko Štampar, a nakon pauze, drugi dio programa izveo je Goran Vugrinec te potom i Saša Turković. Tijekom programa koji se održao u opuštajućoj atmosferi publika je čestim pljeskom nagradila izvođače, a pljesak se prolomio dvoranom i nakon samog završetka predstave.

Tijekom pauze predsjednica udruge Teodora Gerbus zahvalila je svim sponzorima na pomoći oko održavanja predstave, a nakon zahvale glumcima na izvedenom programu i publici na dolasku najavili je i slijedeće aktivnosti nakon čega je snimljena i zajednička fotografija.

Dio atmosfere koji je vladao za vrijeme predstave, na pozornici i publici, možete vidjeti na priloženim fotografijama

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.