Na igralištu NK Polet završio Liverpoolov nogometni kamp u Cestici

OBJAVLJENO 14.7.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

Na nogometnom igralištu NK Polet u Cestici tijekom tri dana, od ponedjeljka, 11. do srijede, 13. srpnja 2022. godine, treneri Liverpool International Football Academy u čarima nogometne igre uvježbavali su djecu, cure i dečke, u dobi od 6-14 godina. Uz djecu s područja općine Cestica i Republike Hrvatske na Liverpoolovom nogometnom kampu u Cestici bila su i djeca iz susjedne Slovenije i Bosne i Hercegovine, a i iz Sjedinjenih Američkih Država i Ukrajine.

Treninge su vodili Charlie Conyn-Platt, Simon Thorpe i Paulo Županović koji je ujedno voditelj Liverpool International Football Academy za Hrvatsku, a u radu s djecom bili su angažirani i asistenti, nogometaši NK Poleta i Tomislav Hrnčić, tajnik cestičkog kluba i voditelj Škole nogometa u Cestici.

Treninzi su se odvijali u tri skupine, a polaznike Liverpoolovog nogometnog kampa u Cestici sa zanimanjem su pratili roditelji i braća, a ponekad i djed i baka. Među 35 djece koja su nogometnoj igri podučavana od engleskih stručnjaka bio je i Benjamin Ian Šipek, a svladavanju nogometnog umijeća bodrila ga je petogodišnja sestra Ecija koja je u društvu majke i mlađeg četveromjesečnog brata Pavela (rođen 7. ožujka 2022.  opaska ft). I tako je mali Pavel bio najmlađi sudionik, a bilo je i nešto starije djece, mlađe od šest godina, kao i starija od 14 koja se nisu mogla uključiti.

Završetkom rada Liverpoolovog nogometnog kampa u Cestici sudionicima su uručene potvrde, a svaki od polaznika na kraju je dobio i loptu s potpisom trenera.

Čestitke na organizaciji Liverpoolovog nogometnog kampa u Cestici Tomislavu Hrnčiću i rukovodstvu Nogometnog kluba Polet uputio je načelnik Mirko Korotaj, a u svom obraćanju istaknuo je da na području općine Cestica djeluju četiri nogometna kluba koja se natječu u velikom nogometu, a registrirano je i šest malonogometnih klubova.

Ne krijući zadovoljstvo organizacijom kampa načelnik Mirko Korotaj objavio je da je za iduću godinu dogovoreno da se Liverpoolov nogometni kamp u Cestici organizira u šestom mjesecu.

Zadovoljstvo odrađenim kampom iskazao je i Paulo Županović, predstavnik Liverpool International Football Academy za Hrvatsku, a za uspomenu na Cesticu Tomislav Hrnčić je trenerima uručio zastavicu kluba.

Uz Općinu Cestica potporu organizaciji i održavanju Liverpoolov nogometni kamp u Cestici dali su i Vindija d.d. - Varaždin, Nika konstrukcije d.o.o. - Petrijanec, Kos transporti d.o.o. - Varaždin, Pekara Petra - Babinec, Aquakori Nova d.o.o. - Varaždin, 10x d.o.o. zastupanje u osiguranju - Tomislav Lazar, Cafe bar Denim - Cestica, Bistro Žmah - Babinec, Fibis d.o.o. - Zagreb, Atlantic trade d.o.o. – Zagreb, a uz Tomislava Hrnčića u organizaciji i pomoći bili su Jakov Borak, Mihael Domjan, Alen  Vori, Matija Hrman, Tomislav Kunštek, David Težak, Antun Majhen, Snježana Težak, Damir Jamnik, Mateja Lazar Gerbus, Mirjana Strelec, Nina Siročić, Iva Kranjčić, Luka Domjan, Tomislav Lazar, Mario Borak.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.