Načelnik Korotaj održao prijem za trenere Liverpoolovog nogometni kampa  

OBJAVLJENO 13.7.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

Na nogometnom igralištu NK Polet Cestica, u popularnoj „Grabi“, od ponedjeljka, 11. srpnja 2022. godine održava se, pod nazivom Liverpool International Football Academy, trodnevni nogometni kamp u kojem sudjeluje 35 djece u dobi od 6 do 14 godina. Uz djecu iz Hrvatske u Liverpoolov nogometni kamp u Cestici uključila su se i djeca iz Bosne i Hercegovine, Sjedinjenih Američkih Država, Slovenije i Ukrajine.

Povodom održavanja kampa načelnik Mirko Korotaj priredio je prijem za trenere i voditelje. Prijem je održan u dvorani Kulturnog centra u Cestici, u utorak, 12. srpnja 2022. godine, a pozdravljajući trenere na početku susreta načelnik Mirko Korotaj zahvalio je Liverpool International Football Academy na dolasku u Cesticu, te istaknuo da na području općine Cestica živi 5500 stanovnika, u dvadeset naselja. Naglasio je da u općini djeluju četiri nogometna kluba za veliki nogomet, a postoji i desetak manjih. Kroz klubove uz sport je vezano petstotinjak mladih, a podršku razvoju sporta kroz proračun daje i Općina Cestica, rekao je načelnik Korotaj.

Susretu su prisustvovali treneri Liverpoolovog nogometnog kampa u Cestici, Charlie Conyn-Platt, Simon Thorpe i Paulo Županović, predstavnik Liverpool International Football Academy za Hrvatsku, Njemačku i Italiju.

Za podršku Općine Cestica održavanju kampa, u ime NK Polet Cestica zahvalio je Tomislav Hrnčić, a na kraju susreta za uspomenu na boravak u Cestici načelnik Mirko Korotaj trenerima je uručio prigodne poklone.

Na sastanku je dogovoreno da će se kamp održati i iduće godine, nakon završetka nastave.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.