DVD Virje Križovljansko poziva na sportsko druženje i navijanje

OBJAVLJENO 8.7.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica
DVD Virje Križovljansko poziva na sportsko druženje i navijanje

Tradicionalni malonogometni vatrogasni turnir u Sportskom parku Mlaka u Virju Križovljanskome ove godine održat će se u nedjelju, 10. srpnja, a istoga dana na odbojkaškom igralištu održat će se natjecanje ženskih ekipa u odbojci na pijesku.

Vatrogasni malonogometni turnir održava se pod pokroviteljstvom općine Cestica, a prijave ekipa počinju ujutro od 10 sati.

U rukovodstvu DVD-a Virje Križovljansko ističu da je cilj turnira promocija vatrogastva među mlađim članovima te druženje i zbližavanje vatrogasaca u sportskim nadmetanjima.

Kotizacije za vatrogasne ekipe nema, a vrijedni organizatori za tri najbolje prvoplasirane osigurali su pehare koji će se uručiti nakon proglašenja rezultata. Kao i proteklih godina za posjetitelje će se pripremiti bogata gastronomska ponuda, kao i optimalno ohlađena osvježavajuća pića, a zahvaljujući brojnim sponzorima i podupirateljima vatrogastva i sportskih natjecanja organizirat će se tombola s vrijednim nagradama.

Propozicije natjecanja i ostale pojedinosti tradicionalnog 22. po redu vatrogasnog malonogometnog turnira muških A ekipa, kao i ženskog odbojkaškog turnira, mogu se dobiti kod prijave  natjecanja, a oko ostalih detalja natjecanja zainteresirani se mogu obratiti predsjedniku (Danijel Sambolec) ili tajniku (Valentino Vočanec) DVD-a Virje Križovljansko.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.