Održana 46. sjednica skupštine DVD-a Gradišće

OBJAVLJENO 20.3.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

U skladu s epidemiološkim mjerama vezanih uz sprječavanje širenja bolesti koronavirusa COVID-19, sjednicu skupštine održali su i vatrogasci DVD-a Gradišće, bez širokog članstva i prijateljskih vatrogasnih društava i udruga a istoj su kao gosti bili prisutni zapovjednik Vatrogasne zajednice Općine Cestica Milenko Biškup i zamjenik predsjednika Vatrogasne zajednice Varaždinske županije, predsjednik VZO Cestica i predsjednik Općinskog vijeća općine Cestica Darko Majhen.

Sama sjednica održana je u subotu, 19. ožujka 2022. godine, u dvorani DVD-a Gradišće s početkom u 18 sati. Na početku 46. sjednice skupštine izvedena je himna Republike Hrvatske a potom i vatrogasna himna nakon čega su prisutni u dvorani minutom šutnje odali počast preminulim vatrogascima i poginulim hrvatskim braniteljima.

U nastavku sjednice nazočne članove Društva i goste pozdravio je predsjednik Stanko Težak, iza čega je prihvaćen predloženi dnevni red a potom su izabrana i radna tijela za vođenje sjednice. UZ predsjednika u radno voditeljstvo su izabrani Miljenko Kokot i tajnik Tomica Hrženjak kojem je povjeren i zadatak vođenja zapisnika. Za ovjerovitelje zapisnika izabrani su Antun Kokot i Damir Lazar, a u verifikacijsko povjerenstvo izabrani su Darko Kokot, Damir i Miljenko Lazar.

Nakon izvješća verifikacijskog povjerenstva  koje je utvrdilo da od 29 članova Skupštine s pravom glasa istoj prisustvuje 16 članova, izvješće o radu DVD-a Gradišće u 2021. godine podnio je tajnik Tomica Hrženjak a  potom je o materijalno-financijskom poslovanju govorio Miljenko Kokot. O radu nadzornog odbora govorio je Tomislav Lazar a potom je predstavljen i plan rada i financijski plan za 2022. godinu. Sva izvješća i planovi jednoglasno su prihvaćeni.

Diplome Vatrogasne zajednice Varaždinske županije za četrdeset godina aktivnog članstva primili su Biserka Težak i Ivan Hohnjec, a u završnom dijelu sjednice vatrogascima DVD-a Gradišće čestitke na uspješnom radu je u ime VZO Cestica i načelnika Mirka Korotaja, uputio predsjednik Općinskog vijeća Općine Cestica Darko Majhen.

Na kraju sjednice, u ime DVD-a Gradišće, prigodne poklone za vrijedan i aktivan rad u zajednici,  primile su Marija Pongračić i Slavica Kokot, uz navršene „okrugle godine života“, a iste su im uručili predsjednik i tajnik DVD-a Gradišće, Stanko Težak i Tomica

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.