Tvrtka Frasson donirala igračke djeci vrtića Zeko u Cestici

OBJAVLJENO 16.3.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

Na području Gospodarske zone Općine Cestica u Otok Virju proizvodne pogone posjeduje tvrtka Frasson iz Italije, a u cilju pomoći zajednici gdje se odvija poslovanje vlasnici tvrtke odlučili su Dječjem vrtiću Zeko Cestica pokloniti igračke za sve dobne skupine. Prema riječima Tanje Vuzem, voditeljice Dječjeg vrtića Zeko Cestica, ovu predškolsku odgojno obrazovnu ustanovu trenutno polazi 158 polaznika u šest različitih dobno-odgojnih skupina.

U prisutnosti načelnika Mirka Korotaja same igračke polaznicima Dječjeg vrtića Zeko Cestica, uručene su u srijedu, 16. ožujka 2022. godine, a na početku susreta na doniranim igračkama zahvalile su ravnateljica vrtića Brankica Vidrač i voditeljica Tanja Vuzem. U zahvalu donatorima direktoru tvrtke, Carlu Frasson i operativnoj direktorici Kristini Golubić djeca su uručila zahvalnicu koju su uz pomoć odgojitelja sama kreirala, a istu su u ime polaznika uručile Iva Žunec i Rea Bedrač.

U drugom dijelu susreta djeca starije odgojne skupine i predškolci pripremili su kratku priredbu koju su pljeskom nagradili posjetitelji i odgojitelji. U samoj priredbi sudjelovalo je pedesetero djece, a za nastup pripremili su ih Lucija Luketić, Ivana Hunjet, Dorotea Ivančić i Igor Pšag.

U prilogu nekoliko fotografija snimljenih u Dječjem vrtiću Zeko u Cestici.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.