Sjednicu godišnje skupštine održali članovi Udruge umirovljenika općine Cestica

OBJAVLJENO 11.3.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica

U skladu s preporukama vezanih uz sprječavanja širenja bolesti koronavirusa COVID-19 svoju redovitu izvještajnu sjednicu skupštinu održali su i članovi Udruge umirovljenika općine Cestica, a zbog ograničenog broja ljudi koji su mogli sjednici u zatvorenom biti prisutni ista je održana u prostorijama Udruge umirovljenika u Gornjem Vratnu.

Sjednica je održana u srijedu, 9. ožujka 2022. godine s početkom u 17 sati, a kao gosti bili su prisutni Drako Majhen, predsjednik Općinskog vijeća općine Cestica i načelnik Mirko Korotaj.

U uvodnom dijelu, nakon hrvatske himne i odavanja počasti preminulim članovima i poginulim hrvatskim braniteljima prisutne u dvorani pozdravio je predsjednik Milan Borak a nakon pozdravnog govora prihvaćen je i predloženi dnevni red nakon čega su izabrana i radna tijela za vođenje sjednice.

Radni dio sjednice potom je nastavilo voditi radno voditeljstvo u sastavu Štefanija Borak, Danica Bednjanić i Stjepan Mumlek koji je izabran za predsjednika radnog predsjedništva dok je za zapisničara izabran tajnik Stjepan Borak te Franc Furjan i Mirko Majhen za ovjerovitelje. Izvješće o brojnom stanju podnio je Josip Smintić a izvješće o radu tajnik Stjepan Borak koji je pročitao i plan rada za 2022. godinu. O financijsko materijalnom poslovanju govorila je blagajnica Jožica Golubić a izvješće nadzornog odbora predočio je Stanko Dobrotić. O sportskim natjecanjima i postignutim rezultatima sportske umirovljeničke ekipe govorio je Josip Sambolec a predočio je i plan aktivnosti za tekuću, 2022. godinu.

Čestitke na uspješnom radu članovima Udruge umirovljenika općine Cestica uputio je načelnik Mirko Korotaj a uz želju da realiziraju zacrtane planove za ovu godinu svima je poželio dobro zdravlje i realizaciju zacrtanog programom zacrtanih aktivnosti.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.