Održan završni susret umirovljenika Općine Cestica

OBJAVLJENO 17.12.2021.  |  AUTOR: Općina Cestica

Povodom završetka kalendarske godine rukovodstvo Udruge umirovljenika Općine Cestica organiziralo je završni susret članova sportskih sekcija, a susretu su uz sportaše i osvajače medalja na sportskim susretima i natjecanjima prisustvovali i čelnici Općine Cestica. Predsjednik umirovljenika Milan Borak naglasio je da je zbog propisanih epidemioloških mjera vezanih uz COVID-19, na susretu bilo prisutno četrdesetak ljudi, a zadovoljstvo dobrim radom udruge iskazali su i čelnici Općine Cestica, predsjednik Općinskog vijeća Darko Majhen i načelnik Mirko Korotaj.

Susret je održan u prostorijama udruge u Gornjem Vratnu, u utorak, 15. prosinca 2021. godine s početkom u 17 sati, a uz druženje, razgovaralo se i o realizaciji planova u slijedećoj kalendarskoj godini. Na susretu su bili prezentirani rezultati sportskih sekcija, a druženje je završilo međusobnim čestitanjem nadolazećih Božićno-novogodišnjih praznika.

O aktivnostima Udruge umirovljenika Općine Cestica Milan Borak, predsjednik udruge je rekao: „Tijekom godine Udruga umirovljenika  Općine Cestica organizirala je nekoliko izleta, ali i sportskih susreta, kupanja na moru i posjet Muzeju u Krapinu. U sportskim igrama Saveza udruga umirovljenika Varaždinske županije cestički umirovljenici osvojili su treće mjesto u ukupnom poretku, a zahvaljujući Jadranki Behlin, predsjednici Saveza nabavili smo i informatičku opremu. Preko Saveza umirovljeničkih udruga Varaždinske županije za cestičke umirovljenike je osigurano 90 paketa, a koji su uručeni starijim i bolesnim članovima Udruge umirovljenika“.

Na kraju susreta predsjednik Milan Borak zahvalio je Općini Cestica na pomoći i suradnji i svim prisutnima čestitao je Božić i Novu godinu.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.