Počela isplata Božićnica umirovljenicima s područja općine Cestica

OBJAVLJENO 13.12.2021.  |  AUTOR: Općina Cestica

S cenzusom od 2.500 kuna omogućeno je da veći broj umirovljenika dobije božićnicu, a u Općinskom vijeću postoji nada kako će u dogledno vrijeme, kada se stvore potrebni uvjeti, moći osigurati i veće iznose za ovu svrhu, ali i da će božićnice i u ovim iznosima uljepšati blagdane onima kojima je ovaj poklon namijenjen.

A da je tome tako potvrdili su i umirovljenici koji su po svoje božićnice došli danas, 13.12.2021., prvoga dana isplate, kada su prema rasporedu u prostorijama Kulturnog  centra u Cestici svoje božićnice mogli podići umirovljenici iz naselja Gornje Vratno.

Na istoj adresi sutra, 14.12.2021.godine, su na redu umirovljenici iz naselja Cestica, Radovec, Križovljan Radovečki i Natkrižovljan.

Srijeda je rezervirana za umirovljenike iz naselja Babinec, Falinić Breg, Kolarovec, Brezje Dravsko, Virje Križovljansko, Otok Virje, Vratno Otok i Radovec Polje,

te četvrtak za naselja: Veliki i Mali Lovrečan, Dubrava Križovljanska, Jarki, Selci Križovljanski, Malo Gradišće i Križanče.

Isplata se vrši u vremenu od 10:00 do 14:00 sati, a sa sobom je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu i posljednji odrezak mirovine.

Mole se mještani da se pridržavaju svih propisanih mjera i naputaka Nacionalnog stožera civilne zaštite RH i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, noseći zaštitne maske i držanja propisanog razmaka te ostalih mjera zaštite u svrhu sprječavanja širenja virusa.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.