Na stadionu „Graba“ u Cestici sastali su se NK Varaždin i NK Polet

OBJAVLJENO 21.10.2021.  |  AUTOR: Općina Cestica

S ciljem pomoći djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom, pod pokroviteljstvom Općine Cestica odigrana je humanitarna nogometna utakmica varaždinskog drugoligaša NK Varaždin i momčadi NK Polet koji se natječe u prvoj županijskoj ligi. Nogometna utakmica odigrana je u srijedu, 20. listopada 2021. godine s početkom u 15 sati i 30 minuta, a sav prihod prikupljen na utakmici namijenjen je za potrebe Udruge Život i radost, udruge za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom.

S ciljem da se pomogne djeci u potrebi udruga Život i radost svake je godine organizirala humanitarnu priredbu koja se redovito održavala u jednoj od dvorana na području općine Cestica, a pošto se to ove godine nije moglo realizirati spremno su se uključili nogometaši, rekao je Tomislav Lazar, glasnogovornik NK Polet Cestica.

Čestitku na organizaciji humanitarne utakmice, a i članovima udruge Život i radost na aktivnostima pomaganja djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom uputio je i načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj.

Nogometnu utakmicu sudio je Ivan Slunjski, a pomoćnici su mu bili Mateo Videc i Jurica Šprem. Iako je cijela utakmica prošla u prijateljskom ozračju cijelu utakmicu dominirali su gosti koji su na kraju i pobijedili. Prvo poluvrijeme završilo je vodstvom gostiju od 2:0, a u drugom poluvremenu igrači iz Varaždina postigli su još šest pogodaka.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.