Održano 23. ribičko natjecanje „KUP Općine Cestica“ u Velikom Lovrečanu

OBJAVLJENO 8.9.2021.  |  AUTOR: Općina Cestica

U nedjelju, 5. rujna 2021. godine, na rijeci Dravi u Velikom Lovrečanu, gdje se nalazi klupska ribička kućica, održano je tradicionalno 23. ribičko natjecanje „KUP Općine Cestica“ u lovu ribe udicom na plovak.

Natjecanje je održano u organizaciji Sportskog ribolovnog društva „Općine Cestica 1995.“, a nastupilo je ukupno 30 natjecatelja iz kategorije seniora. Natjecatelji su stigli iz 10 klubova Varaždinske županije a koji su ujedno i članovi Športskog ribolovnog saveza Varaždinske županije.

Natjecanje se odvijalo pod budnim okom suca Nenada Kolarića, a trajalo je ukupno 3 sata.

Prvak natjecanja za 2021. godinu proglašen je SRK „Općine Sračinec“, drugo mjesto je pripalo SRK-u „Općine Cestica 1995.“, dok je treće mjesto zauzeo ŠRK „Diver“ Ljubešćica.

Ukupan ulov ribe je 58 kilograma a od toga otpada 7,285 grama na najveći pojedinačni ulov natjecanja što je ujedno i novi rekord staze u Velikom Lovrečanu. Riba je nakon vaganja puštena natrag u rijeku Dravu.

Nagrade najboljima su uručili predsjednik SRK „Općine Cestica 1995.“ Marijan Kolednjak, predsjednik Športskog ribolovnog saveza Varaždinske županije Draženko Jakopović te načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.