Kup općine Cestica u nogometu 2021. godine osvojio NK Polet Cestica

OBJAVLJENO 9.8.2021.  |  AUTOR: Općina Cestica

Tradicionalni Kup općine Cestica u nogometu održan je ove godine u subotu i nedjelju, 7. i 8. kolovoza, a domaćin natjecanja bio je NK Vratno iz Gornjeg Vratna. 

Prvog dana natjecanja, u subotu, 7. kolovoza sastali su se NK Bratstvo -Otok Virje i NK Vratno (6:1) i NK Dinamo  Babinec i NK Polet Cestica  (3:1), a u nedjelju su igrane utakmice završnog dijela natjecanja.

U susretu za treće mjesto igrali su NK Dinamo i NK Vratno, a nakon regularnog dijela (2:2) i izvođenja jedanaesteraca pobjedu su rezultatom 5:4 izvojevali nogometaši NK Dinama iz Babinca. U finalu rezultatom 4 : 0, Kup općine Cestica i prijelazni pehar osvojili su nogometaši NK Poleta. 

Ovogodišnje 27. po redu natjecanje održano je pod pokroviteljstvom Općine Cestica, a čestitke domaćinu na dobroj organizaciji i natjecateljima na sportskom nadmetanju uputio je načelnik Općine Mirko Korotaj. Uz načelnika Mirka Korotaja pehare natjecateljskim ekipama uručili su Ivan Bednjanić Bunić, potpredsjednik Općinskog vijeća Općine Cestica, Neven Furjan,  predsjednik Povjerenstva za sport Općine Cestica, Tomislav Lazar, Općinski vijećnik i u ime domaćina Matija Babić, predsjednik NK Vratno.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.