Poziv na iskaz interesa za Program POS-a u Općini Cestica (društveno poticana stanogradnja)

27.11.2023. Objavljeno u 13:41 sati

Općina Cestica poziva sve građane da iskažu interes za sudjelovanje u programu POS-a, odnosno u programu društveno poticane stanogradnje. Nakon uspješno završenog programa POS-a, Općina Cestica prikuplja informacije o zainteresiranosti za izgradnju nove višestambene zgrade u Cestici.

Društveno poticana stanogradnja je sustavno organizirana stanogradnja poticana javnim sredstvima radi zadovoljavanja stambenih potreba i poboljšanja kvalitete stanovanja što šireg kruga građana, kao i unaprjeđenja graditeljstva.

Društveno poticana stanogradnja provodi se, izgradnjom stanova za prodaju uz obročnu otplatu pod pristupačnijim uvjetima od tržnih u pogledu kamata i rokova otplate te  za najam stanova uz mogućnost otkupa istih.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u programu društveno poticane stanogradnje ( kupnje ili unajmljivanja stana) na području Općine Cestica možete iskazati ispunjavajući ANKETU koja se nalazi u priloženom obrascu.

Ispunjenu anketu možete dostaviti svakim radnim danom osobno ili poštom, u pisarnicu Jedinstvenog upravnog odjela Općine Cestica od 07:00 do 15:00 sati, ili putem maila, na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , a najkasnije do 15.01.2024. godine.

Za bilo koju informaciju o iskazivanju interesa za program POS, kontaktirajte nas svakim radnim danom od 07:00 do 15:00.

  • • telefonskim putem na 042/724-824 ,
  • • e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prilog: Anketni upitnik

Načelnik Mirko Korotaj

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.