Pokazna vježba i predavanje o sigurnosti na vodi pod nazivom „Sigurni u vodi“

15.6.2020. Objavljeno u 07:21 sati

Pozivamo mlade predstavnike Vaše organizacije na pokaznu vježbu i predavanje o sigurnosti na vodi pod nazivom „Sigurni u vodi“, 17. 6. 2020., s početkom u 17 sati u Cestici na lokaciji Veliki Lovrečan – kod ribičke kučice (rijeka Drava).

Pozivamo mlade predstavnike Vaše organizacije na pokaznu vježbu i predavanje o sigurnosti na vodi pod nazivom „Sigurni u vodi“, 17. 6. 2020., s početkom u 17 sati u Cestici na lokaciji Veliki Lovrečan – kod ribičke kučice (rijeka Drava).

Kako na siguran način izaći iz vira ako vas ulovi? Zašto je važno svaki puta iznova dobro provjeriti dubinu rijeke prije nego se skače u nju? Je li dobro u vodu ulaziti vruć? Što napraviti ako vidite nekoga da se utapa? Sve ovo i još više naučite od 2 profesora kineziologije, dugogodišnja edukatora GDCK Varaždin osposobljenih za izvođenje radionica na navedenu temu.

Cilj edukacije je prevencija nesreća vezanih uz vodu - upoznati mlade sa opasnostima vezanim uz vodu i osnovnim pravilima sigurnog kupanja (rijeke, bazeni, jezera, more).

Nakon pokazne vježbe organizirati će se  kratka štafeta (na kopnu), a za pobjednike i sudionike osigurali smo simbolične nagrade.

Molimo osigurajte minimalno 2 predstavnika mladih (od 18 do 30 godina) ispred Vaše organizacije. Prijavite svoj tim za štafetu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 095/360-77-33 najkasnije do 16. 6. 2020. (navedite ime organizacije, ime tima te ime i prezime sudionika).

Aktivnost se organizira u sklopu projekta „Mlada aktivna Cestica“ kojeg provodi Gradsko društvo Crvenog križa Varaždin u partnerstvu sa Općinom Cestica i Udrugom mladih hiperAKTIVNI Cestica.

Cilj projekta "Mlada aktivna Cestica" je podizanje kvalitete života mladih na području općine Cestica kroz poticanje mladih za preuzimanje i prakticiranje uloge aktivnog građanina u različitim dijelovima društvenog života i rješavanju pojedinih društvenih problema te poticanje organizacija civilnog društva i Općine Cestica u poboljšanju uvjeta za zadovoljavanje potreba mladih. Projekt „Mlada aktivna Cestica“ financijski podržava Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te partneri Općina Cestica i GDCK Varaždin.

Više o projektu pročitajte na www.gdck-varazdin.hr ili na FB stranici projekta ili se obratite našoj koordinatorici mladih (Petra Kukec) na 095/360-77-33.

Veselimo se vašem dolasku!

Partneri projekta

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.