Udruga mladih Hiperaktivni Cestica najavila bogat ljetni program

OBJAVLJENO 16.6.2020.  |  AUTOR: Općina Cestica

U zgradi OŠ Cestica održana je u subotu, 13. lipnja 2020. godine, s početkom u 18 sati, redovita izvještajna Sjednica skupštine Udruge mladih Hiperaktivni Cestica. Na početku je sve uzvanike i goste pozdravio Nikola Milec, predsjednik Udruge, a potom su izabrana radna tijela za vođenje sjednice. O brojnom stanju prisutnih članova Udruge na sjednici govorila je Teodora Gerbus, a o realiziranim aktivnostima 2019. godine izvijestila je Terezija Gerbus. O financijsko materijalnom poslovanju protekle godine govorio je Filip Bistrović, a Matija Hrman predložio je plan rada, kao i planirane troškove i rashode u tekućoj godini. Sva izvješća i planovi jednoglasno su prihvaćeni

Uz brojne aktivnosti koje članovi Udruge mladih Hiperaktivni Cestica planiraju realizirati je već tradicionalni Shelterfest, 25. srpnja, a „Kino na otvorenom“, na programu je 8. kolovoza. Članovi Udruge aktivno su se uključili u pomoći stanovništvu za vrijeme pandemije koronavirusa, a sudjeluju i u projektu Mlada Aktivna Cestica.

Samostalno ili u suradnji s ostalim udrugama realizirat će i ostale programe, a o vremenu realizacije članstvo i zainteresirani dobit će putem Facebook stranice.

Uz članove Udruge Hiperaktivni Cestica izvještajnoj sjednici Skupštine bili su prisutni predstavnici desetak udruga s kojima mladi surađuju, a ispred Općine Cestica istoj je nazočio predsjednik Općinskog vijeća Darko Majhen, zamjenik načelnika Žarko Rodeš, a čestitku na uspješnom radu izrekao je i načelnik Mirko Korotaj, koji je ujedno i zahvalio na uključivanju mladih u pomoći stanovništvu, kao u uključivanje u projekt Mlada Aktivna Cestica, te obećao daljnju pomoć općine realizaciji programa.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.