Održana konstituirajuća sjednica Turističkog vijeća Turističke zajednice područja Sjever Zagorja

OBJAVLJENO 23.3.2022.  |  AUTOR: Općina Cestica
Održana konstituirajuća sjednica Turističkog vijeća Turističke zajednice područja Sjever Zagorja

Nakon što je Skupština Turističke zajednice područja Sjever zagorja na sjednici održanoj 19.veljače 2022.godine. godine izabrala i potvrdila članove Turističkog vijeća Turističke zajednice područja Sjever Zagorja, održana je i konstituirajuća sjednica Turističkog vijeća TZP Sjever Zagorja na kojoj su potvrđeni članovi.

Sastav Turističkog vijeća TZP Sjever Zagorja  na mandatno razdoblje od četiri godine čine Sanja Mihin, Jasminka Novosel, Branko Jakopec, Valentina Gladović-Nedić, Tatjana Cesar-Martinčević, Dražen Habek , Danijel Patrčević i Emil Jurič.

Na sjednici Turističkog vijeća koja je bila održana 22.ožujka ove godine u Kulturnom centru u Cestici, osim što se konstituiralo Turističko vijeće, donio Poslovnik o radu Turističkog vijeća, ujedno se podsjećalo o dosadašnjim aktivnostima kao i veoma konstruktivno raspravljalo o budućim aktivnostima i utvrđivanju smjernica za izradu godišnjeg programa rada.

Sjednicu je vodio Predsjednik Turističke zajednice a ujedno i Predsjednik Turističkog vijeća Mirko Korotaj a prisutna je bila i Marija Herceg, konzultantica Turističke zajednice područja Sjever Zagorja.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.