Javni poziv za prikupljanje pisanih zahtjeva za kupnju stana iz Programa POS-a na području Općine Cestica radi utvrđivanja Liste prvenstva

OBJAVLJENO 3.5.2024.  |  AUTOR: Općina Cestica
Javni poziv za prikupljanje pisanih zahtjeva za kupnju stana iz Programa POS-a na području Općine Cestica radi utvrđivanja Liste prvenstva

Općina Cestica objavljuje Javni poziv za prikupljanje pisanih zahtjeva za kupnju stana iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS) na području Općine Cestica radi utvrđivanja Liste prvenstva.

Predmet Javnog poziva je prikupljanje pisanih zahtjeva za kupnju stana iz Programa POS-a na području Općine Cestica na lokaciji Sportska ulica u Cestici  na čkbr. 1333 k.o. Radovec, sukladno Zakonu. Pravo na podnošenje zahtjeva za kupnju stana iz Programa POS-a na području Općine Cestica imaju svi građani – državljani Republike Hrvatske koji nemaju odgovarajuće riješeno stambeno pitanje, odnosno nemaju odgovarajući stan. Zahtjev za kupnju stana podnosi se na posebnom obrascu koji se može preuzeti s mrežne stranice Općine Cestica: www.cestica.hr ili osobno u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Cestica.

Zahtjev za kupnju stana s traženom dokumentacijom u prilogu, dostavlja se putem pošte ili osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Cestica zaključno do  31. svibnja 2024. godine  na adresu:Općina Cestica, Dravska 1a, 42208 Cestica: Ime, prezime i adresa – Zahtjev za kupnju stana iz Programa POS-a – Općina Cestica – NE OTVARAJ. 

Sve dodatne informacije možete zatražiti putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , ili na telefon JUO Općine Cestica 042/724-824.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.