Katarina i Josip Arklinić iz Kolarovca proslavili 50 godina braka 

OBJAVLJENO 12.1.2020.  |  AUTOR: Općina Cestica

Pred 50 godina u župnoj crkvi Uzvišenja sv. Križa u Radovcu, vjenčali su se Katarina Premužić (rođena 11. rujna 1951.) i Josip Arklinić ( r. 20. siječnja 1945.), a tom prilikom, 1. siječnja 1970., obred vjenčanja predvodio je vlč. Ivan Dugi, križovljanski župnik. 

Proslava polustoljetnog zajedničkog života slavljenici su proslavili u krugu obitelji, u petak 3. siječnja 2020. godine, a slavlje je održano u prostorijama Nogometnog kluba Dinamo u Babincu. Proslavi roditelja bila su prisutna i djeca s obiteljima. Sin Josip i supruga mu Sanja, s djecom, unucima slavljenika (Leo i Neli), a tu je bila i kći Marija i suprug joj Marijan Kolar te njihova djeca (Kristijan i Mario) i potomci, praunuke. Mala Nika rođena je 12. prosinca 2018., kći Ane i Marija i Rebeka, rođena 13. prosinca 2019. godine, kći Sandre i Kristijana. 

Slavlju sestre bila je prisutna i Ivanka Boltek s obitelju iz Lovrečana, i ostala rodbina i prijatelji, a druženje je uz pjesmu potrajalo do kasnih noćnih sati. Uz svirku Miroslava i Milivoja, kojima se pridružio i harmonikaš Ivica Gunzi slavljenici i ostali sudionici proslave su i zaplesali.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.