Vrtić "Zeko" u Cestici proslavio 15. rođendan

OBJAVLJENO 7.11.2018.  |  AUTOR: Općina Cestica

Proslava započela priredbom, pjesmom i plesom, a završila tortom

    Povodom petnaeste godišnjice rada Dječji vrtić "Zeko" u Cestici priredio je prigodnu proslavu, u utorak, a slavlju najmlađe cestičke obrazovne ustanove bio je prisutan i načelnik općine Cestica Mirko Korotaj i ostali gosti. Iz Osnovne škole Cestica proslavi je bila prisutna pedagoginja Dubravka Žigmund  i knjižničarka Tatjana Skupnjak Žagi, a iz doma "Novi život" nazočila je Valentina Kočet Martinec.

    Proslava je održana u najnovijem dijelu vrtića, a započela je u 10 sati. Na početku priredbe goste je pozdravila ravnateljica Brankica Vidrač, a čestitku na obljetnici Dječjeg vrtića Zeko u Cestici uputio je načelnik Mirko Korotaj.

   Za 15. obljetnicu rada vrtića djeca su otpjevala dvije pjesme, "Vrtić Zeko" i "Limači smo mali mi", a potom su i zaplesali. Za 15. rođendan  pripremljeno je isto toliko balona, a svakom balonu pridodana je jedna želja koje je pročitala Bojana Knezoci. Balone s dobrim željama djeca su potom iznijela na trijem gdje su ih pustili u zrak.

Po povratku u dvoranu, sudionici priredbe, 53. djece najstarije odgojne skupine, prvo su otvorila kutiju s poklonima koju im je donio načelnik Mirko Korotaj, a potom su se počastila tortom.

     Nakon priredbe načelnik Mirko Korotaj obišao je, u pratnji ravnateljice vrtića Zeko Brankice Vidrač, voditeljice Tanje Vuzem te ostalih gostiju i mlađe odgojne skupine, a posjetio je i kuharice te obišao ostale prostorije vrtića. Petnaest godina rada u Dječjem vrtiću "Zeko" proslavile su ravnateljica Brankica Vidrač, kuharica Dragica Težak i voditeljica Tanja Vuzem koja je istaknula da je na današnji dan u vrtiću Zeko u Cestici smješteno, u šest odgojnih grupa,  67 djevojčica i 65 dječaka. Za djecu brine 12 odgojiteljica, dvije kuharice i dvije spremačice, a radno vrijeme vrtića je svakodnevno od 5,15 do 16,30 sati.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.