Održan tradicionalni malonogometni turnir „Jarki 2024“

OBJAVLJENO 23.7.2024.  |  AUTOR: Općina Cestica

Dana 20.07.2024. godine na igralištu MNK Jarki odvijao se tradicionalni malonogmetni turnir zatvorenog tipa na kojem je sudjelovalo pet pozvanih ekipa iz Općine Cestica.

Tako su sudjelovale sljedeće ekipe: Starci, MNK Lovrečan, MNK Kolarovec, Nepovezani te domaćini MNK Jarki. Princip igre na ovom turniru razlikovao se od većine malonogometnih turnira jer su sve ekipe igrale međusobno, tj. po principu „svaki sa svakim“ što je ovaj turnir učinilo uzbudljivijim i napetijim. Nakon međusobnih susreta određene su ekipe imale jednak broj bodova pa je uslijedilo raspucavanje penala kako bi se odlučio osvajač turnira te osvajač trećeg mjesta.

Treće mjesto na turniru je nakon raspucavanja pripalo ekipi Nepovezani, dok su o prvom mjestu odlučivale ekipe MNK Jarki i MNK Kolarovec. Na kraju su turnir osvojili domaćini, a dečki iz Kolarovca osvojili su drugo mjesto.

Pehare su ekipama dodijelili načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj i predsjednik Općinskog vijeća Darko Majhen koji su pohvalili sve ekipe zbog odličnih nastupa na turniru, dok su domaćinima MNK Jarki čestitali na osvojenom prvom mjestu i uspješnoj organizaciji turnira.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.