Načelnik Mirko Korotaj upriličio prijam povodom uspjeha Davida Županića iz Brezja Dravskog

OBJAVLJENO 14.6.2024.  |  AUTOR: Općina Cestica

David Županić iz Brezja Dravskog izborio je pobjedu jednominutnog filma projekta moja.hr, a načelnik Mirko Korotaj je tom prilikom upriličio prijam za 26-godišnjeg Davida.

Nakon srdačnog dočeka, načelnik Korotaj uručio je zasluženu nagradu mladom režiseru. S ponosom je istaknuo njegov trud, predanost i rad koji ga je doveo do pobjede, te mu poželio sreću i u budućnosti.

U završnici multimedijalnog projekta moja.hr u Pleternici je sudjelovao 21 kratki film mladih i kreativnih autora iz svih 20 hrvatskih županija i Grada Zagreba.

Davidov film proglašen je najboljim u konkurenciji, a nagradu su mu uručili državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Tomislav Družak i požeško-slavonska županica Antonija Jozić.

Moja.hr projekt je Večernjeg lista u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta te Hrvatskom turističkom zajednicom, a ideja je potaknuti mlade kreativne ljude iz svih krajeva Hrvatske da jednominutnim pričama opišu svoj doživljaj krajeva u kojima žive.

Ove godine je tema natječaja bila “Što zelenije, to iskrenije”, a kakav je naš odnos prema prirodi koja nas okružuje u filmu je najuspješnije prikazao upravo predstavnik Varaždinske županije David Županić.

– Živim u predivnom selu punom prirode, tu su mi obitelj i prijatelji, a najviše od svega cijenim mir i spokoj koje mogu pronaći u svakoj šetnji nakon desetak minuta – ispričao je David, medijski tehničar po struci koji se pod umjetničkim imenom David Who bavi glazbom, a uz to i video-produkcijom.

Zahvaljujući Davidovoj pobjedi, domaćin završnice projekta moja.hr će sljedeće godine biti Varaždinska županija.

Pobjednički film možete pogledati ovdje: 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.