Najava 15. tjedna smijeha – „Gola istina“ u Cestici 05.03.2024.

OBJAVLJENO 27.2.2024.  |  AUTOR: Općina Cestica

Više o predstavi "Gola istina" |

Ludbreški komičar Aleksandar Lazić, koji je široj javnosti poznat po svojem stand-up showu "Do Iberlaufa", okušat će se i na kazališnim daskama u Cestici. Predstava "Gola istina" na rasporedu je 05.ožujka 2024.godine u Kulturnom centru u Cestici s početkom u 19 sati.

Predstava “Gola istina” u kojoj glume “Alex i Bara” donosi jedinstveni uvid u život pun izazova i komičnih situacija Aleksa pod komandom njegove slavne supruge Bare.

U ovoj predstavi, imat ćete priliku dobiti uvid u posebno bračno stanje ovog popularnog para, koje osvaja srca publike diljem Hrvatske i šire.

Mislite da Alex navek najebe od Bare? Situacija je puuuno gorša nego si morete i zamislit… Bara je tu, dahče mu za vratom i prati svaki njegov korak. Bara je surova stvarnost svakog mužjaka koji pred dućanom pije pive, hvali se da je gazda, a kod kuće drži sve kuteve. Mislim, drži ih čiste i izglancane usisavačem, močo krpom i džogerom. Uđite u dnevni boravak Alexa i Bare.

Ovu jedinstvenu izvedbu, koja je plod maštovitog teksta i režije Aleksandra Lazića, izvode Aleksandar Lazić kao Alex i Nataša Popović u ulozi Bare.

Ulaz  na predstavu je slobodan.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.