U Otok Virju održan susret umirovljenika iz Cestice, Margečana i Sračinca

OBJAVLJENO 6.10.2023.  |  AUTOR: Općina Cestica

Tradicionalni susret umirovljenika općine Cestica i prijateljskih društva u društvenom domu Otok Virje održan je u četvrtak, 05. listopada 2023. godine, a u sklopu druženja održane su i sportske igre na kojima su nastupili umirovljenici iz općine Cestica, Margečana i Sračinca.

U sportskim nadmetanjima natjecali su se sportaši u pikadu te u disciplini kolutovi u ženskoj i muškoj konkurenciji, a po okončanju natjecateljskog izvršena je podjela priznanja.

U disciplini kolutovi, u ženskoj konkurenciji, najbolje su bile domaće natjecateljice, a na drugo mjesto plasirala se ekipa iz Sračinca dok su natjecateljice iz Margečana zauzele treće mjesto. Kod muškaraca u disciplini kolutovi Margečan je bio treći, na drugom mjestu bili su natjecatelji iz Sračinca, a pehar za prvo mjesto osvojila je ekipa Udruge umirovljenika općine Cestica. U igri pikado najbolje su bile gošće iz Sračinca, ekipa iz Margečana zauzela je drugo mjesto, a Udruga umirovljenika Općine Sračinec osvojila je priznanje za treće mjesto.

Zahvalu za sudjelovanje sudionicima susreta uputio je Milan Borak, predsjednik Udruge umirovljenika općine Cestica, a u ime povjerenstva za sport Udruge umirovljenika Općine Cestica rezultate je obznanio Josip Sambolec. Podjeli priznanja bio je prisutan i Stjepan Mumlek, dopredsjednik Udruge umirovljenika općine Cestica, a nakon podjela priznanja prigodne poklone, Udruge umirovljenika općine Cestica, i pekarske proizvode Stanislava Dobrotića iz Dubrave Križovljanske primili su i predstavnici udruga koje su sudjelovale na susretu.

Nakon održanih sportskih susreta priređen je prigodni domjenak, a nakon podjela priznanja najboljim natjecateljima druženje je do kasnih noćnih sati nastavljeno uz pjesmu i ples.  

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.